Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Weer aanslag op Arabische supermarkt in Den Bosch

DEN BOSCH - Er is wederom een aanslag gepleegd op een Arabische supermarkt in Den Bosch. In de nacht van maandag op dinsdag werd Dunya Supermarkt aan de Churchilllaan in de wijk Kruiskamp getroffen door een flinke explosie. Dat gebeurde een nacht eerder ook al bij Al Salam aan de Oude Vlijmenseweg. Op camerabeelden is te zien hoe de daders om ongeveer 2.20 uur een explosief neerleggen en wegrennen. Daarna volgt er een explosie. Door de explosie zijn ruiten, plafondplaten, camera's en de schuifdeur vernield. De eigenaar van Dunya zegt vannacht te zijn gebeld door de politie, nadat bewoners van appartementen boven andere winkels een flinke explosie hadden gehoord. Volgens hem is de politie vervolgens nog tot zeven uur 's ochtends bezig geweest met het onderzoek naar de aanslag. "Gelukkig is de schade materieel, die wordt nu tijdelijk hersteld."

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.