Sportfotografie

Sportfotografie is er in vele soorten en maten. Ook hierbij geldt dat oog voor kwaliteit van belang is. Een sportfoto maken is een kunst, juist die ene plaat maakt het dat je met het oog getrokken wordt met de sport die je fotografeert.

Ons team van fotografen maakt van jouw sportevenement een waar fototechnisch hoogstandje, iets waar je jaren later nog steeds met trots naar kijkt. Wij hebben jarenlange ervaring met sportfotografie. Van het maken van een teamfoto tot aan de portretjes van jouw team. 

Wist je dat je al een professionele shoot heb van jouw team inclusief teamfoto en portretjes vanaf 400,- euro? Een wedstrijd verslag aangevuld met professionele foto's al vanaf 225,- euro? En de combinatie van beide voor 550,- euro?

Mocht je interesse gwelt zijn neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via MAIL of bel met 0162-561199 of mobiel op 0622647153.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.