Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Explosie bij Arabische supermarkt in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij een Arabische supermarkt aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch heeft in de nacht van zondag op maandag een explosie plaats gevonden. De melding van de explosie was iets na middernacht. De explosie is volgens de politie mogelijk gepleegd met zwaar vuurwerk. Het pand liep lichte schade op door de explosie. Enkele lichtarmaturen kwamen van het plafond en een van de plafonplaten hing los. De regenpijp lag door de explosie in stukken. Direct na de explosie werd de omgeving van de supermarkt afgezet met lint. Woningen boven de supermarkt werden geƫvacueerd maar konden na korte tijd weer terug keren naar hun woning. Een explosieven verkenner van de politie kwam ter plaatse en heeft de plaats delict onderzocht en enkelen sporen veilig gesteld. De eigenaar van het pand vertelde dat op beelden te zien is dat een groep van zo'n acht personen het vuurwerk zou hebben afgestoken. Op camerabeelden zou te horen zijn dat het om Turkse jongeren gaat. De eigenaar vermoed dat de explosie iets te maken heeft met zijn keuze voor het voetbal. Hij vertelde dat hij supporter is van Nederland tijdens het EK. Ook vertelde de eigenaar dat het vermoed dat het niet bij de explosie blijft en er meer zal volgen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.