Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto tegen boom tussen Den Bosch en Cromvoirt

DEN BOSCH - Aan de Deutersestraat in Den Bosch is donderdagochtend rond de klok van tien over half twaalf een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de gemeente grens tussen Cromvoirt en Den Bosch. De bestuurster van het voertuig kwam vanuit de richting van Cromvoirt en raakte net na de bocht van de weg en botste aan de rechter zijde van de weg tegen een boom. De bestuurster werd ter plaatse door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze kwam er slechts met lichte verwondingen van af. Het voertuig bracht het er minder goed vanaf en zal gezien de schade niet meer terug keren op de weg. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. De oorzaak van het ongeval zou mogelijk een dier zijn geweest wat plotseling de weg over stak en waarvoor de vrouw moest uitwijken.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.