Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Twee gewonden na ongeval met spookrijder op A27 bij Hank

HANK – Bij een ongeval op de A27 bij Hank zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Voor zover bekend is een bestuurster met haar auto tegen het verkeer in gereden en botste daar frontaal op een ander voertuig. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. De snelweg is richting Gorinchem afgesloten. Meerdere brandweervoertuigen, ambulances en politie kwamen massaal naar de plek van het incident. Ook een traumahelikopter landde op de snelweg. Vanwege onderzoek zal de snelweg tot ongeveer 16:00 uur afgesloten zijn, verkeer zal omgeleid worden. Desondanks staan er forse files rondom knooppunt Hooipolder.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.