Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Fietser in botsing met wielrenner in Geertruidenberg, man belandt in sloot

GEERTRUIDENBERG - Een fietser en een wielrenner zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Stationsweg in Geertruidenberg. Bij die botsing kwam de man op de fiets in een naastgelegen sloot terecht. Twee jongedames die het zagen gebeurde belde met 112. Hulpdiensten spoedde zich naar de plek van het ongeval. Het slachtoffer werd met behulp van de brandweer uit de sloot gehaald en op een brancard gelegd. Naar het laat aanzien had de man beenletsel en is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het incident.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.