Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Drie gewonden bij eenzijdig ongeval Adelstraat Made

MADE - Bij een eenzijdig ongeval vrijdagochtend op de Adelstraat in Made zijn drie personen gewond geraakt. Het gaat om de bestuurder en twee inzittenden van een personenauto. Waarschijnlijk is de bestuurder onwel geworden waarna deze hard op een boom botste. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. Twee ambulances hebben de gewonden verzorgd. Of een of meerdere gewonden naar het ziekenhuis zijn overgebracht is niet bekend. Ook werd de brandweer gealarmeerd omdat er een brandgeur vanuit het voertuig te ruiken was. De Adelstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor hulpverlening. De politie stel een onderzoek in naar de precieze toedracht van het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.