Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Brandstichting en vernielingen aan nieuwbouwwoningen Bredaseweg Oosterhout

OOSTERHOUT – Bij een aantal nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vernielingen aangericht en is een woning in brand gestoken. De woningen zijn nog niet opgeleverd. Het is de tweede nacht op rij dat er vernielingen zijn gepleegd en dat er brand is gesticht. Ditmaal waren er flinke vlammen en is de onderste woning van binnen totaal vernield door de vlammen. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen om de brand te blussen en om te voorkomen dat de brand oversloeg naar andere woningen. Dat laatste is gelukt, na een klein kwartier was de brand onder controle. De politie doet onderzoek. Mocht je iets gezien hebben of meer informatie over de daders hebben neem dan contact op met de politie.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.