Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Automobilist mist de bocht en rijdt rechtdoor de sloot in bij Steenbergen

STEENBERGEN - In de polder tussen Steenbergen en Lepelstraat, aan de Stierenweg, is vrijdagavond laat een automobilist met zijn auto in de sloot tot stilstand gekomen na een eenzijdig ongeval. De man miste de bocht en reed in de bocht rechtdoor de sloot in. Nadat hij door de politie en brandweer uit zijn voertuig was gehaald is hij aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Het ongeval gebeurde omstreeks 23:00 uur. In eerste instantie wilde de man zijn voertuig niet uitkomen nadat hij in de sloot, die vol stond met water, tot stilstand was gekomen. Uiteindelijk wisten agenten de man toch aan te houden. Hierbij kregen ze hulp van de brandweer om goed bij het voertuig te kunnen komen. Een ambulanceteam heeft hem ter plaatse onderzocht maar voor zover bekend heeft de man niet meer dan een nat pak overgehouden aan het ongeval. Zijn auto kwam ongeveer 15 meter verderop in de sloot tot stilstand. Voor het bergingsbedrijf was het dus een flinke klus om de auto op het droge te krijgen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.