Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Explosie bij woning aan de Dravik in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning in Sprang-Capelle. Omstreeks 03:20 uur werden de bewoners aan de Dravik opgeschrikt door een enorme knal. Bij het schuurtje voor de woning was een explosief afgegaan. De schade aan het schuurtje en diverse auto's in de omgeving is enorm. Bij de overburen ligt een raam aan diggelen. Naast de politie, brandweer en GGD was ook de EOD ter plaatse om te kijken of er nog meer explosief materiaal aanwezig was en wat voor soort explosief het is geweest. De bewoner van de woning denkt dat het of baldadige jeugd is geweest of dat men een vergissing heeft begaan. De man zegt dat hij geen vijanden heeft en de goedheid zelve is. Bij de explosie is niemand gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Ook kijken ze op dit moment beelden uit van diverse camera's uit de buurt.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.