Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Arrestatieteam doet inval in loods in Kaatsheuvel met daarin 560 liter amfetamineolie

KAATSHEUVEL - De politie heeft vrijdagmiddag in een loods in Kaatsheuvel 560 liter aan amfetamineolie gevonden. Een arrestatieteam deed daarvoor een inval in het oude bedrijfspand. Twee mannen die in het pand aan de Hoofdstraat aanwezig waren, zijn aangehouden. Binnen stonden jerrycans met 560 liter amfetamineolie. Van die olie kan pasta worden gemaakt voor de productie van amfetamine, ook wel speed genoemd. De politie dacht eerst dat er zo'n 2500 liter van het spul stond opgeslagen, maar kwam daar later op terug en stelde dat het om 560 liter ging. Er zijn twee mannen gearresteerd als verdachte in het onderzoek. Het is niet duidelijk waar ze precies van worden verdacht. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen van de politie is het spul in de loods op aan het ruimen. Naast de jerrycans vonden agenten ook een uil in het pand. Die zat verstrikt in een net. Het dier is meegenomen door de dierenambulance en krijgt volgens de politie 'de juiste zorg'.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.