Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Drugsgerelateerde zaken gevonden bij bestuurlijke controle in boxcomplex Rietwaard in Empel

EMPEL - Politie en gemeente hebben dinsdag een bestuurlijke controle gehouden in twee garagebox complexen. In een box gelegen in het garagebox complex Rietwaard in Empel werden diverse drugsgerelateerde zaken gevonden. Diverse jerrycans en een 200 liter vat met chemicaliƫn. Meerdere emmers mogelijk met verkeerd gekristalliseerde MDMA. De garagebox ligt vol gestapeld met rotzooi waaronder vermoedelijk nog veel meer drugsafval ligt aan de geur te ruiken. Diverse speurhonden werden ingezet om allerhande geursporen te ontdekken. O.a. een speurhond voor drugs, een voor drugsgerelateerde grondstoffen en een explosievenhond. Op een enkele garagebox na zijn alle boxen gecontroleerd. Ook werden er drie cobra's 6 gevonden en een stroomstootwapen. De Seon komt in de loop van de avond de garagebox leegruimen en inventariseren wat en hoeveel er in de box aanwezig is. Ook een garagebox complex aan de Zandzuigerstraat werd gecontroleerd, hier waren alle gecontroleerde boxen in orde.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.