Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Aanrijding Auto - scooter Rietveldenweg Den Bosch

DEN BOSCH - Maandagochtend omstreeks 09:45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Het ongeval vond plaats op het fietspad gelegen langs de Rietveldenweg ter hoogte van de Pomphoekweg in Den Bosch. Een afslaande automobilist heeft vermoedelijk de bestuurster van de scooter over het hoofd gezien, welke hierdoor vol in de zijkant van de auto reed. Zij is met met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen welke in de omgeving van het ongeval is geland. De bestuurder van de auto was erg geschrokken. Beide voertuigen liepen behoorlijk wat schade op.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.