Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Zeer grote brand in woonboerderij met rieten kap aan de Grotestraat in Heesbeen

HEESBEEN - Een woonboerderij met een rieten kap staat in brand aan de Grotestraat in Heesbeen. Al snel na de eerste melding van de brand, rond 15.00 uur, werd opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. De brandweer is met man en macht bezig om te voorkomen dat het vuur overslaat naar een naastgelegen woning. Het is nog onduidelijk wat de brand heeft veroorzaakt. Net voordat de brand uitbrak was er volgens een omstander een stroomstoring. Netbeheerder Enexis was daarom in de straat aanwezig met monteurs. Er komt veel rook vrij bij de brand. De rookpluim is in wijde omtrek te zien.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.