Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
A27 bij Raamsdonksveer afgesloten wegens bergen van gekantelde vrachtwagen

RAAMSDONKSVEER – Op de A27 richting Breda net voorbij knooppunt Hooipolder is maandagochtend een vrachtwagen gekanteld en naast de weg terechtgekomen. Voor zover bekend raakte beide inzittenden van de vrachtwagen slechts lichtgewond. Er is besloten met bergen van de vrachtwagen te beginnen na de spits. Even na half negen is de snelweg ter hoogte van knooppunt Hooipolder tot de afslag Oosterhout Noord afgesloten. Met zwaar materieel is de vrachtwagen rechtgezet en zal deze worden afgevoerd. Daarna zal de vangrails worden hersteld. Voor zover bekend zal dit tot in de vroege ochtend duren. Ter plaatse is een omleiding ingesteld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.