Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Aanrijding tussen een fietser en een invalidenwagentje op de Drunenseweg in Waalwijk

WAALWIJK - Vrijdagavond rond de klok van 18:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Drunenseweg. Op het fietspad naast de Drunenseweg waren een fietser en een invalidenwagentje met elkaar in botsing gekomen. De man op de fiets kwam hard tegen de voorruit van het invalidenwagentje aan en raakte gewond aan zijn hoofd. Een EHBO-er van de jeugdavondvierdaagse die op dat moment aan de gang was heeft direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Het personeel van de ambulance heeft de man verder onderzocht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Team verkeer van de politie doet onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.