Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Palet stenen valt uit bouwkraan, bouwvakker gewond

VLIJMEN - Vrijdagmiddag omstreeks 14:45 uur heeft er een ernstig arbeidsongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op een bouwplaats aan de Rozemarijn in Vlijmen. Een pallet met stenen viel uit een bouwkraan, een bouwvakker welke aan het werk was werd hierbij geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit om de gewonde man eerste hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse. Tevens werd de ladderwagen van Den Bosch opgeroepen om het slachtoffer welke op hoogte lag naar beneden te krijgen. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. De arbeidsinspectie gaat hier onderzoek naar doen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.