Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Restaurant By Tony in Oosterhout vol met rook na kleine brand

OOSTERHOUT - Restaurant By Tony op de Heuvel in Oosterhout is in de nacht van donderdag op vrijdag getroffen door een kleine brand. Volgens de eigenaar van het restaurant was de oorzaak een wasmand met daarin handdoeken. De eigenaar werd gealarmeerd door het brandalarm en snelde zich naar de zaak toe. Daar trof hij een wasmand aan met handdoeken waar rook uit kwam. Hij had deze net nieuw gekocht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar volgens de brandweer zou er broei zijn ontstaan in de wasmand. De brandweer heeft geblust en het pand geventileerd. Volgens de eigenaar was er nauwelijks schade. De brandweer rukte met drie voertuigen uit.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.