Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Aanrijding tussen een fatbike en een auto op de Kooikersweg in Den Bosch

DEN BOSCH - Woensdagavond heeft er op de Kooikersweg in Den Bosch een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fatbike. Het ongeval gebeurde omstreeks 18:10 uur ter hoogte van het tankstation. Bij het ongeval raakte de 15-jarige bestuurster van de fatbike gewond, zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. De politie heeft de fatbike inbeslag genomen voor nader onderzoek. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht en kijk camerabeelden uit. Omstanders waren gedurende het incident zeer vervelend richting de politie.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.