Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Melding van leerling met vuurwapen Den Bosch

DEN BOSCH - De politie heeft vanochtend een actie uitgevoerd bij het Koning Willem I College in Den Bosch. Meerdere specialistische teams waren aanwezig na een melding dat er mogelijk een leerling met een vuurwapen in de school rondliep. Na uitgebreide controles in de klassen is er echter geen vuurwapen aangetroffen en is er niemand gearresteerd. Het schoolgebouw is weer vrijgegeven, maar de politie doet nog verder onderzoek. De politieteams die ter plaatse kwamen, droegen uit voorzorg kogelwerende vesten. Leerlingen werden gecontroleerd en er zijn controles uitgevoerd in verschillende klassen. Op Twitter heeft de politie laten weten dat er geen vuurwapen is gevonden. Een woordvoerder van de politie heeft gezegd dat het nog niet duidelijk is waar de melding vandaan kwam en of de leerlingen daadwerkelijk gevaar hebben gelopen. Het Koning Willem I College heeft verschillende vestigingen in Noordoost-Brabant. De politieactie vond plaats bij de vestiging aan de Weidonklaan in het westelijke deel van Den Bosch.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.