Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Grote hennepkwekerij in woning Drunen

DRUNEN - De politie en Enexis zijn dinsdagochtend een woning aan de Abraham Kampstraat in Drunen binnen gevallen omdat het vermoeden bestond dat er een hennepkwekerij in het pand aanwezig was. Dit bleek ook zo te zijn. Zowat de gehele woning stond vol met oogstrijpe planten. De waarde van de inbeslaggenomen planten loopt in de vele tienduizenden euro's. De kwekerij was professioneel aangelegd, gezien de schakelborden en afzuigsystemen die uit de woning kwamen. Tijdens de inval waren er geen personen in de woning aanwezig. De bewoner is gebeld, deze is ter plaatse gekomen en door de politie aangehouden. Het gaat om een 41 jarige man uit Drunen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd en de planten vernietigd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.