Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Sezoensrally 2021 Bocholt

BOCHOLT – Grégoire Munster heeft de Sezoensrally op zijn palmares geschreven. Adrian Fernémont en Ghislain de Mévius gaan mee het podium op. Wat een finale en wat een mentale kracht van Grégoire Munster en zijn navigator Louis Louka in de 44ste Sezoensrally. De 22-jarige Hyundai-rijder weerstond een late aanval van Adrian Fernémont en mag zo zijn tweede seizoenszege vieren. Na deze tweede overwinning doet Grégoire Munster ongetwijfeld een gooi naar de titel in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Grégoire Munster maakte op KP Gerdingen, drie proeven voor de finish, een klein foutje en plots was de spanning terug in de wedstrijd. De Hyundai-rijder verspeelde 10? en zag zijn voorsprong krimpen tot 2?2 op Adrian Fernémont en 2?5 op Ghislain de Mevius. Adrian Fernémont erkende dat Grégoire Munster heel sterk was. “Dit is mijn beste resultaat ooit in de Sezoensrally, een rally die me nooit lag. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd.
Zoeken naar je beelden
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.