Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Uitslaande brand in rieten kap van woning Hoff van Hollantlaan Rosmalen

ROSMALEN - Vrijdagmiddag omstreeks 12:30 uur is er brand uitgebroken op de bovenverdieping van een woning aan de Hoff van Hollantlaan in Rosmalen. Het vuur sloeg al snel over naar het rieten dak wat op de woning ligt. Een specialistisch team uit Elst in Gelderland kwam ook ter plaatse maar konden niets meer doen om de rieten kap nog te redden. Brandweerkorpsen uit de hele regio kwamen naar Rosmalen om te helpen blussen. Omdat er bij de brand veel rook vrijkomt is er een NL-Alert verstuurd waarin mensen worden opgeroepen ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten indien ze last van de rook hebben. Bij de brand raakte een persoon gewond, deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De hond van het gezin kon door de brandweer op tijd uit het huis worden gered. De oorzaak van de brand is onbekend. In het getroffen huis woont een gezin met vijf kinderen, ze zouden over vier weken gaan trouwen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.