Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Man vermist Waalwijk, hulpdiensten massaal ter plaatse

WAALWIJK – Voorbijgangers hebben maandagavond gemeld dat een verwarde man het water in is gegaan aan de Zomerdijk in Waalwijk. Brandweer schaalt op naar middel waterongeval. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, ook een politiehelikopter gaat mee zoeken. Voorbijgangers vertelde dat een man zich raar gedroeg in de buurt van het pondje aan de zomerdijk in Waalwijk. Niet lang daarna was de man spoorloos. Vermoedt wordt dat de man het water in is gegaan. Hulpverleners zijn massaal ter plaatse en aan het zoeken. Duikteams uit Den Bosch en Breda zijn ter plaatse. [UPDATE] De zoekactie is omstreeks middernacht beëindigt. De inzet van een politiehelikopter heeft niets opgeleverd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.