Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brand in vuilniswagen Ammerzoden

AMMMERZODEN - Aan het begin van de woensdagmiddag is er een brand ontstaan in een vuilniswagen. De vuilniswagen stond op de Hogesteeg in Ammerzoden. De brandweer spoedde snel ter plaatse. Echter omdat de brand woedde in de lading van de vuilniswagen is het vuur lastig te bereiken. Dit komt omdat al het afval op elkaar wordt geperst. Uiteindelijk heeft de chauffeur zijn lading met afval op straat gelost waardoor de brandweer het vuur snel had geblust. Accu Het komt regelmatig voor dat er brand ontstaat in een vuilniswagen. Vaak komt dat omdat er dan bijvoorbeeld een accu of iets dergelijks wordt weggegooid. Doordat de vuilniswagen het afval perst gaat de accu stuk en ontstaat er brand. Het is mede daarom erg belangrijk om accu's en batterijen op de daarvoor bestemde plaatsen in te leveren.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.