Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Veel schade na brand manege Amarant Tilburg

TILBURG - Bij een brand is in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01:35 uur brand ontstaan bij de manege op het terrein van Amarant op de Bredaseweg in Tilburg., De brand ontstond doordat vermoedelijk hooibalen die tegen de stallen lagen in brand stonden., De brand die daarbij ontstond sloeg over naar de stallen van de manege die daarbij zwaar beschadigd raakten., In de stallen waren gelukkig geen paarden aanwezig., De schade aan de stallen van het Expertisecentrum Dierondersteunde Interventie is erg groot., De Tilburgse brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand en kwam met twee tankautospuiten en een schuimblusvoertuig ter plaatse., Het is niet bekend waardoor de hooibalen in brand zijn geraakt.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.