Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Gewapende overval op Avia tankstation in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG - Een Avia tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg is vrijdagavond overvallen. De dader of daders hebben het een en ander buit gemaakt. Agenten ter plaatse doen onderzoek doen naar de toedracht en nemen getuigenverklaringen op. Onder het viaduct van de N267 bij Heesbeen heeft de politie diverse kledingstukken en laarzen veilig gesteld. Vermoedelijk zijn deze van de dader of daders. Via Burgernet is een signalement van in ieder geval één man verspreid. Hij is mager, ongeveer 1 meter 70 lang en draagt een zwarte helm en zwarte trui met witte letters en een capuchon.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.