Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Lift in flatgebouw defect, vrouw in scootmobiel kan niet meer naar woning

TILBURG - De Tilburgse Brandweer werd vanavond omstreeks 18:40 opgeroepen naar de Griegstraat in Tilburg., Daar zou een vrouw in een scootmobiel niet meer naar haar woning kunnen omdat vanmorgen rond 11:00 uur de lift defect raakte., Er kwam een liftmonteur ter plaatse om de defecte lift te repareren, tegen de bewoners werd gezegd dat de lift om 16:00 uur gerepareerd zou zijn., Maar dat bleek niet het geval, volgens de monteur zou pas a.s. zaterdag de lift gerepareerd kunnen worden., De Tilburgse brandweer heeft de vrouw met een hoogwerker naar haar woning gebracht, ook haar scootmobiel is door de brandweer naar de 5e verdieping gebracht.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.