Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Grote brand bij Harley Davidson Dealer in Den Bosch

DEN BOSCH - De brand die woensdagmiddag uitbrak bij een dealer van Harley Davidson-motoren in Den Bosch is onder controle. Uit voorzorg werden 120 motoren buiten gezet. De brand is zo goed als zeker ontstaan bij het wegbranden van onkruid vlakbij het pand. Hierbij is het vuur via de gevelbeplating naar het dak gegaan. De meeste schade is aan de gevel en het dak van de werkplaats. De zaak kwam in juni in het nieuws toen bekend werd dat deze winkelier in de Bossche wijk De Herven geen activiteiten meer mag organiseren. Er kwamen veel lawaaierige en ronkende motoren opaf en daar klaagde de buurt over.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.