Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Man te water geraakt op surfvijver Waalwijk

Waalwijk - De hulpdiensten waren dinsdagavond met man en macht op zoek naar een man die te water is geraakt bij de Surfvijver in Waalwijk. Er zijn onder meer duikers van de brandweer en ambulancemedewerkers bezig geweest. Ook vanuit de politiehelikopter en vanaf twee boten is uitgekeken. De man is niet gevonden. Even na 21.00 uur werd voor het eerst melding gedaan van de vermissing. Rond die tijd werd een man door omstanders uit het water gered. Hij was met een vriend op het water bezig op een soort luchtbedje. Zijn vriend kwam echter niet meer boven. Daarop werd de zoektocht gestart. Rond 23.00 uur is de tweede man echter nog niet aangetroffen. Wel wordt het langzaam te donker. Dat maakt het zoeken in het water lastig. Woensdag gaat het zoeken verder. Mogelijk komt dan een sonarboot naar Waalwijk. De man die wel uit het water gered werd, zat al die tijd radeloos langs de kant van de plas.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.