Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Achtervolging eindigt met crash spookrijdend op de A27 bij Nieuwendijk

NIEUWENDIJK - Een achtervolging is zondagochtend geëindigd in de vangrail van de toerit naar de A27 bij Nieuwendijk richting Breda. De bestuurder ging er voor een nog onbekend reden vandoor voor de politie. De achtervolging ging al spookrijdend de A27 op. De bestuurder is vervolgens gecrasht ter hoogte van Nieuwendijk. De politie heeft alle drie de inzittenden weten aan te houden. Eén daarvan is per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het onbekend was wat er in de auto lag heeft eerst een explosieven verkenner van de politie een onderzoek gedaan naar de auto. Toen deze geen explosieven heeft aangetroffen kon de berger de auto ophalen. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.