Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Gewonde bij brand in pannetje in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Een brand in een pannetje heeft voor de nodige commotie gezorgd aan de Vogelenzang in Zaltbommel. De brandweer werd gealarmeerd voor een woningbrand. De brandweer kwam meteen met twee bluswagens ter plaatse. Ook een ambulance en traumahelikopter waren opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer hebben deze meteen een man uit de woning gehaald. Ook was er nog een hond in de woning. Deze is ook naar buiten gebracht door de brandweer. Het vuur was al uit zichzelf gedoofd. Wel stond er veel rook in de woning. De ambulancedienst heeft de man ter plekke nagekeken en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Het hondje is overgedragen aan de dierenambulance. Nadat de brandweer de woning heeft geventileerd konden deze weer terug naar de kazerne.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.