Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Grote zoekactie naar overboord geslagen man levert niets op

EMPEL - De brandweer en politie zijn woensdagavond lange tijd bezig geweest naar een zoekactie op de Maas ter hoogte van Empel. Daar zou een man uit een boot gevallen zijn en vervolgens niet meer boven gekomen. Dit gebeurde omstreeks 21:30 uur. De hulpdiensten rukten groots uit met meerdere boten van brandweer en politie. Ook particuliere boten zochten mee naar de vermiste man. Duikers van brandweer Den Bosch stonden samen met de ambulancedienst stand-by. Helaas mocht dit alles niet helpen en is er omstreeks 23:15 uur besloten de zoekactie te staken. Donderdag wordt er verder gezocht met onder andere een sonarboot.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.