Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brandweer lang bezig met paard in de sloot in Oudenbosch

Op 1 augustus is door onbekende oorzaak een paard te water geraakt aan de West Vaardeke in Oudenbosch. De brandweer werd rond de klok van half 8 gealarmeerd en zijn met de brandweerwagen en de speciale veetakel installatie ter plaatse gegaan. Na een uur heeft de brandweer besloten de speciale HV uit Roosendaal ook op te roepen. Dit Hulpverleningsvoertuig is uitgerust met een kraan om bij ongevallen zware objecten op te kunnen tillen. In dit geval is deze ingezet om het paard uit de sloot te halen. Een opgeroepen dierenarts heeft de reddingsoperatie begeleid en eerste zorg verleend aan het paard. Na bijna 3 uur lang pogingen ondernomen te hebben is het de brandweer gelukt om het paard uit te sloot te tillen. Met het paard lijkt het naar omstandigheden goed te gaan. Deze is zelf onder begeleiding van de dierenarts en de brandweer naar de stal gelopen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.