Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto te water Van Heemstraweg ter hoogte van Zuilichem

ZUILICHEM - Omstreeks 16:50 uur is er een auto met aanhanger in het water gereden. De auto belandde op zijn kop in de sloot. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Zeedijk. Omstanders hebben de bestuurder uit de auto weten halen. Deze is hierna opgevangen door de brandweer en ambulance. De ambulance is al snel vertrokken met het slachtoffer. De traumahelikopter is geland ter hoogte van Zaltbommel om vervolgens de ambulance op te vangen. Dit heet een zogenaamd rendez vous. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.