Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Dode na ongeval met tractor in Hedel

HEDEL - Omstreeks 11:05 uur is er een ongeval gebeurt tussen een automobilist en een tractor. Hierbij is de inzittende van de auto komen te overlijden. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Achterdijk en de Veldweg in Hedel. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de tractor de auto over het hoofd gezien toen deze de Achterdijk wilde oversteken. Vervolgens heeft de tractor de auto in de flank van de bestuurderskant geraakt. De politie kwam samen met de ambulance en brandweer snel ter plaatse maar deze konden niets meer betekenen voor het slachtoffer. Een traumahelikopter was ook opgeroepen maar deze is halverwege weer omgedraaid. De politie zal onderzoek doen naar het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.