Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Ravage na ongeval met melkwagen op de A2 bij Den Bosch

DEN BOSCH - Omstreeks 00:50 uur is er een ongeval gebeurt tussen een bestelbus en een melkwagen. Dit gebeurde op de A2 ter hoogte van Den Bosch richting Eindhoven. De bestuurder van de bestelbus raakte ernstig gewond. De melkwagen raakte zwaar beschadigd waardoor de hele A2 besmeurd was met melk. De bestuurder van de bestelbus is achterop de melkwagen geklapt. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Brandweer, ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder is ernstig gewond onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De politie zal eerst onderzoek doen naar het ongeval voordat de berging zal beginnen. Het ongeval gebeurde op parallelweg van de hoofdrijbaan. Daardoor had het doorgaande verkeer geen last van het ongeval. De rijbaan ligt over zeker 200 meter besmeurd met melk en brokstukken.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.