Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Scooterrijder verdronken in Den Bosch

DEN BOSCH - Een scooterrijder is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen nadat deze in het water was gereden. Het ongeval gebeurde omstreeks 00:30 uur op de Molenberg in 's-Hertogenbosch. Hoe het ongeval is gebeurd is onbekend. Getuigen hoorde een klap en daarna een plons. Deze hebben hierop de hulpdiensten ingeschakeld. Na zo'n 30 minuten zoeken door de duikers van de brandweer hebben ze de scooter gevonden. Na circa 40 minuten is het slachtoffer ook boven water gehaald. De hulpdiensten konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.