Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Rookmelder zorgt voor consternatie in Oosterhout

OOSTERHOUT - Een rookmelder zorgde donderdagmiddag voor veel consternatie aan de Burcht in Oosterhout. Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het incident. De brandweer was met 5 voertuigen ter plaatse. Ter plaatse werd op advies van de woonbeheerder een deur opengebroken door de brandweer. Daar bleek de rookmelder niet te zitten. Na onderzoek met een hoogwerker werd de rookmelder op het balkon boven de opengebroken woning aangetroffen. Voor zover bekend was er geen brand of een andere calamiteit. Volgens omstanders ging de rookmelder al vanaf een uur of acht in de ochtend af.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.