Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Bestuurder rijdt in sloot langs de A2 in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Omstreeks 09:30 uur is er een ongeval gebeurt op de A2 ter hoogte van de Lucht West in Zaltbommel. Een auto reed op de meest linkse rijstrook toen deze ineens naar rechts ging, alle rijstroken overstak en in de sloot terecht kwam. De bestuurder kon zelf uit zijn auto komen en kwam er vanaf met een nat pak. De hulpdiensten rukten groots uit met onder andere een duikteam uit Den Bosch en meerdere brandweerwagens. Echter was inzet van de brandweer niet meer nodig. De politie heeft de bestuurder meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. Mogelijk was er drugs in het spel.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.