Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto belandt in de sloot in Werkendam

WERKENDAM - Omstreeks 19:00 uur is er een auto te water geraakt aan de Noordwaardweg in Werkendam. De auto is van de weg af geraakt en aan de overkant van een brede sloot terecht gekomen. De brandweer en ambulance rukten samen met een traumahelikopter uit naar het ongeval. De bestuurder was zelf al uit de uit gekomen toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Ook de traumahelikopter kon al snel weer opstijgen en terug vliegen naar de basis. De ambulancedienst heeft de bestuurder meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe de bestuurder zo van de weg kon raken is niet bekend.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.