Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Uitgebreid politieonderzoek naar fatale woningbrand Geldermalsen

GELDERMALSEN - De politie doet uitgebreid onderzoek naar een woningbrand in de Emmastraat in Geldermalsen. Daar is maandagochtend een brand uitgebroken in een woning. Volgens meerdere buurtbewoners gaat het om een familiedrama, waarbij een vrouw en een kind om het leven zijn gekomen. De politie kan dat niet bevestigen, maar zegt wel uit te gaan van een misdrijf. De forensische opsporing van de politie doet uitgebreid onderzoek naar de brand. Een van de twee slachtoffers ligt buiten voor de woning. Het tweede slachtoffer ligt nog in de woning. De politie heeft de woning afgeschermd met hekken en zeilen. Een speciale PD unit (plaats delict unit) van de politie is ter plaatse gekomen voor het onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.