Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brand in slaapkamer van woning in Haarsteeg

HAARSTEEG - Op zaterdagavond is er omstreeks 22:00 uur een brand ontstaan in een woning aan de Mommersteeg in Haarsteeg. De brand woedde op de eerste etage in een slaapkamer. Door de snelle inzet van de brandweer is grote schade voorkomen. Echter zal de eerste etage van de woning forse rook, roet en waterschade hebben. De brand was vermoedelijk begonnen bij een nachtkastje en is vervolgens op een matras over geslagen. De brandweer kon het vuur snel blussen en het matras naar buiten brengen. De brandweer van Vlijmen was met twee blusvoertuigen ter plaatse en een ladderwagen uit 's-Hertogenbosch kwam ter plaatse.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.