Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vermoedelijk drugslab ontmanteld in flat Breda

BREDA - Op de tweede etage van een flat aan de Concordiastraat in Breda heeft de politie zaterdag de hele dag onderzoek gedaan. Uiteindelijk is er een groot aantal spullen afgevoerd, vermoedelijk gaat het om de ontmanteling van een drugslab. Het onderzoek begon op zaterdag in de ochtend, rond tien uur was de politie al op de been bij de flat. Er is de hele dag onderzoek gedaan. Tegen het einde van de middag is de flat leeggehaald. Allerhande spullen zoals vaten en jerrycans zijn afgevoerd met een vrachtwagen. Ook een auto die verderop geparkeerd stond, is meegenomen. Of er iemand is opgepakt is niet duidelijk.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.