Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Woningbrand Magrietstraat Waalwijk

WAALWIJK - Bewoners van een appartementencomplex aan de Margrietstraat in Waalwijk moesten zaterdagochtend om 08:25 uur vanwege een brand hun woning verlaten. Toen de brandweer aan kwam had een BHV’er in het complex de bewoners al geëvacueerd vanwege de rook die zich verzamelde in het gebouw. De brand was ontstaan in de keuken van een woning, daar stond een kookplaat in brand. De brandweer doofde het vuur en bracht de kookplaat naar buiten. De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van brandstichting. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar verhoord. De bewoners konden niet veel later weer terug naar hun woning.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.