Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Oplegger Kruitvat verwoest door brand in Tilburg

TILBURG - Een oplegger geladen met goederen voor het Kruitvat is vrijdagochtend omstreeks 04:00 uur op de Nieuwe Atelierstraat in Tilburg verwoest door brand. De chauffeuse van de vrachtwagen kreeg tijdens het rijden een melding op haar dashboard van haar truck dat er een probleem was met de remmen van de oplegger. Op de Nieuwe atelierstraat zette ze haar vrachtwagencombinatie aan de kant om te gaan kijken wat er aan de hand was. De trailer stond aan de achterzijde al in de brand, de chauffeuse bedacht zich geen moment en koppelde haar truck af van de trailer en belde de hulpdiensten. Door de felle brand ging de trailer en de lading van Het Kruidvat verloren. De Tilburgse brandweer rukte uit met een tankautospuit en een schuimblusvoertuig.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.