Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Berging vrachtwagen A58 Moergestel

MOERGESTEL - Om 20:15 uur is de bergingsoperatie begonnen van de LZV vrachtwagen die vanmorgen vroeg in een greppel is gereden op de A58 bij Moergestel. Een mobiele rupskraan is bezig om het voorste gedeelte van de oplegger met een sorteerknijper klein te maken om deze in een container te doen. Het voorste gedeelte was te zwaar beschadigd, daarop werd in overleg met de verzekering besloten om de lading die bestond uit kruidenierswaren en de oplegger te vernietigen. Bij het achterste deel van de vrachtwagen is men bezig om met een kraan de goede karren met kruidenierswaren over te laden. Nadat de vrachtwagen geborgen is, voert Rijkswaterstaat herstelwerkzaamheden uit. Zo zullen werknemers een flink stuk vangrail opnieuw moeten plaatsen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.