Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Gevangene ontsnapt uit jeugdinrichting Den Hey-Acker Breda

BREDA – Een uit de Hey-Acker ontsnapte jeugdige gedetineerde is woensdagmiddag doodgeschoten in Belgie. Voorafgaand aan de ontsnapping ging een gijzeling vooraf zo meld het AD. De Nederlander zou twee medewerkers van de jeugdinrichting onder bedreiging van een vuurwapen hebben gegijzeld. Dat gebeurde terwijl hij aan het werk was, buiten de muren van de inrichting. De gedetineerde ging er na zijn vlucht vandoor in de richting van Belgie. Het Openbaar Ministerie van onze zuiderburen bevestigt dat de politie daar werd gealarmeerd door Nederlandse collega’s. Bij het dorp Sint-Lenaarts ontaardde de vluchtpoging in een schietpartij, waarbij de jongen overleed.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.