Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Superjacht is eindelijk onder de brug door bij Heusden

HEUSDEN - Het superjacht de Galactica is eindelijk onder de Heusdensebrug door. Maandagavond omstreeks 22:00 uur is het jacht in de dikke mist onder de brug door gevaren. Dit was niet zonder schade. Het jacht botste op een lamp en een radarreflector welke op de peiler van de brug gemonteerd waren. Het superjacht was maandag overdag al omgekeerd omdat deze niet onder de burg bij Heusden kon. Het water was in de avond voldoende gezakt zodat het jacht nu wel onder de burg door kan. Het volgende obstakel is de brug van de A27 bij Raamsdonksveer. Deze zou een fractie hoger zijn als de brug bij Heusden. Uiteindelijk moet het jacht van zo'n 100 miljoen naar Harlingen om daar te worden afgebouwd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.