Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Automobilist schept scooter in Tilburg en vlucht

TILBURG - Een automobilist heeft zondagavond omstreeks 18:20 uur op de kruising van de Ringbaan Zuid en de Winkler Prinsstraat een scooter geschept en daarna doorgereden. De bestuurder van de scooter wilde op de kruising oversteken, waarna hij door een hard rijdende auto werd geschept. De scooter belandde zo'n 50 meter verder van de aanrijdingsplek, de weglag bezaaid met brokstukken van de scooter en de auto. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het merk van de auto van de doorrijder is bekend, op het wegdek tussen de brokstukken lag namelijk een embleem van het voertuig. De politie is op zoek naar een klein model Citroen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.